Honda HSV 010 GT Epson Nakajima Racing

Modelele Honda HSV 010 GT Epson Nakajima Racing pe care le veţi găsi în acest pachet sunt de două feluri. Primul tip este o machetă mai simplă care se pretează în special începătorilor, iar cel de-al doilea tip este un model mai avansat având mai multe piese componente faţă de modelul mai simplu.

Machetele din această arhivă sunt zece la număr şi sunt reprezentarea la scara 1:24 a maşinilor de curse ale achipei Nakajima Racing din campionatul japonez Super GT500. Modelele din acest pachet sunt, după cum urmează, din anul de competiţie 2010,  modelul pentru începători având două variaţii de culori. O primă variantă este în culorile Epson Nakajima Racing, iar cea de-a doua este complet albă. De asemenea sunt prezente şi modelele din 2011 şi 2013, iar modelul din 2012, în varianta avansată este tot în două scheme de culori, una reprezentând echipa Nakajima Racing şi cea de-a doua complet albă.

Şabloanele modelului Honda HSV 010 GT Epson Nakajima Racing în varianta pentru începători au doua pagini în format A4, iar cele ale modelului avansat conţin 4 pagini A4. Toate documentele sunt în format pdf, iar în fişierul corespunzător fiecărui model veţi găsi pe langă template-ul machetei şi instrucţiunile de asamblare aferente, precum şi câteva poze cu modelul complet asamblat, astfel putând să vă faceţi o părere despre model.

Toate cele zece machte Honda HSV 010 GT Epson Nakajima Racing le puteţi downloada mai jos şi pentru a vedea toate modelele din acest pachet vă invităn să vizualizaţi galeria media.

buton download

 

Sursă: Epson.jp

Publicat in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.