Epson Nakajima Racing Transporter

Epson Nakajima Racing Transporter este primul model construit cand abia descopeream machetele din hartie, acum mai bine de 3 ani de zile.

camion epson nakajima racing 1

Aceasta macheta reprezinta un autotren pentru transportul echipamentului logistic de curse al echipei Epson Nakajima Racing din campionatul de turisme al Japoniei din anul 2005. Acest template a fost creat de catre cei de la Epson.

camion epson nakajima racing 2

Este o macheta destul de mare avand in vedere ca lungimea capului tractor si a trailerului masoara  90 de centimetri lungime si are o inaltime in punctul cel mai intalt al remorcii de 19 centimetri. Capul tractor este alcatuit dintr-o cabina a soferului destul de simpla, insa sasiul este ceva mai detaliat. Cel mai greu de realizat la acest model pentru mine au fost rotile, acestea vand destul de multe detalii. Remorca are cele mai multe pisese de asamblat datorita scheletului cu o tubulatura dreptunghiulara, peste care sunt lipite podeaua remorcii si imbracamintea exterioara. Modelul remorcii mai contine si platforma interioara pe care stau masinile in timpul transportului.

camion epson nakajima racing 3

Fiind la inceput, cand abia descopeream aceasta categorie de machete, asamblarea modelului Epson Nakajima Racing Transporter a durat mai bine de 3 luni de zile. Dupa cum se poate vedea din poze modelul are unele greseli de asamblare deoarece nu aveam experinta construirii unei machete din hartie, probabil si din cauza faptului ca template-ul modelului a fost printat pe coli normale de imprimanta. Puteti vizualiza mai multe poze cu modelul in galleria foto, iar cei care vor sa construiasca modelul va rugam sa vizitati sectiunea blog , de unde veti putea downloada modelul gratuit.

 

Publicat in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.