Despre

Cateva cuvinte despre cine suntem si ce facem.

Ideea 

Acest site s-a nascut din pasiunea pentru automobile, si dorinta de a avea o colectie cat mai mare de machete auto. Dar lipsa fondurilor pentru a putea sustine o astfel de pasiune m-a facut sa caut o alternativa cat mai ieftina pentru a-mi putea satisface placerea.

Cum am inceput?

despre machete reanault gordini Astfel acum 3 ani de zile din dorinta de a avea o macheta de dacia 1300 si lipsa banilor, dar si a faptului ca machetele existente pe piata pe care mi le permiteam nu erau foarte detaliate am decis sa imi construiesc singur propriul model. Din pacate nu am gasit un astfe de model, dar am ajuns de-a lungul timpului sa detin in ziua de azi o colectie de peste 100 de modele, care din cauza lipsei timpului inca asteapta sa fie construite.

De aceea am decis sa fac acest site pentru a putea impartasi pasiunea mea pentru masini si cu alti pasionati, care au fost sau sunt in situatia in care m-am aflat si eu, pentru ca oricine poate sa isi printeze modelul dorit si sa il construiasca singur. Pentru asta nu ai nevoie decat de o imprimanta, o foarfeca si lipici. Astfel avand si satisfactia unui lucru facut de mana ta.