Monoposturi Formula NIPPON

Modelele din acest pachet sunt monoposturi Formula NIPPON şi sunt reprezentări la scara 1:20 ale maşinilor din campionatul japonez. Formula NIPPON este similară competiţiei de Formula 3.

În acestă arhivă se regăsesc maşinile din anul 2005 ale echipei PIAA Nakajima Racing şi modelele din 2009 şi 2012 ale echipei Nakajima Racing, fiind practic aceeaşi echipă doar că are denumiri diferite. Maşinile din 2005 au fost conduse de Andre Lotterer, pe modelul cu numărul de concurs 31, un pilot celebru care paricipă şi în celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans, şi Takashi Kogure pe modelul cu numărul 32.

Modele din 2009 au fost conduse de către acelaşi Takashi Kogure pe maşina cu numărul 32 şi de către Loic Duval, un alt pilot celebru care de altfel a şi luat titlul de campion în acel an.

Şi în 2012 îl regăsim pe Takashi Kogure la echipa Nakajima Racing tot pe modelul cu numărul de concurs 32, iar  la volanul maşinii cu numărul 31 îl regăsim pe Daisuke Nakajima.

Documentele care conţin templat-urile acestor monoposturi Formula NIPPON sunt în format pdf şi conţin fiecare câte 5 pagini A4. De asemenea în fişier se găsesc şi instrucţiunile de asamblare aferente fiecărui model, precum şi mai multe poze cu machetele construite.

Pentru a le putea downloada faceţi click pe butonul de mai jos.

buton download

 

Sursă: Epson.jp

Publicat in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.