Honda HSV 010 GT cu tambur

Această machetă Honda HSV 010 GT cu tambur, este o reprezentare la scara 1:24 a maşinii de curse a echipei Epson Nakajima Racing din anii 2011, 2012 şi 2013.

Modelele pe care le veţi găsi în acest pachet, sunt în numar de 5, şi sunt nişte machete care sunt dotate cu un resort elastic cu ajutorul cărora se pot şi deplasa. Modelele din 2012 şi 2013 sunt în două variante. O primă variantă in culorile echipei Nakajima Racing şi o variantă în totalitate albă.

Documentele sunt în format pdf şi conţin 4 pagini A4 pe care se află şabloanele machetelor. De asemenea în acest fişier sunt şi instrucţiunile de asamblare aferente fiecărui model, precum şi o serie de poze ajutătoare la asamblarea modelului în cazul în care întânpinaţi dificultăţi în procesul de construcţie.

Pentru o rezistenţă mai mare a modelului vă recomandăm să printaţi acest model pe o hârtie mai tare, de 180 – 280 de grame pe metrul pătrat, practic coli foto.

Vă invităm să vizualizaţi pozele din galerie cu modelul Honda HSV 010 GT cu tambur, iar modelele le puteţi downloada apasând butonul de download.

buton download

Sursă: Epson.jp

Publicat in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.