Diorame Epson Nakajima Racing

De această dată vă aducem în atenţie 5 diorame Epson Nakajima Racing, pe care le veţi putea descoperi citind mai departe acest articol.

Prima machetă care se regăseşte aici este un podium de premiere compus din maşina de curse câştigătoare, pilotul care a obţinut victoria precum şi cupa pe care acesta a câştigat-o. Documentul este în format pdf şi conţine 7 pagini A4, precum şi instrucţiunile de asamblare. De asemenea în fişierul corespunzător acestei machete veţi găsi şi mai multe poze care vă pot fi de ajutor în timpul asamblării. Vă amintim şi faptul că silueta pilotului ce face parte din această diorama nu are o faţă, putând astfel să puneţi în loc faţa dumneavostră, devenind astfel un celebru pilot de curse, chiar dacă acest lucru este doar o ficţiune.

diorame epson nakajima racing 2007

 

De asemenea din acest pachet mai face parte şi o dioramă sub forma unui circuit în formă de cerc pe care aleargă 2 maşini Honda HSV 010 GT ale echipei Epson Nakajima Racing. Acest fişier conţine de fapt 2 diorame Epson Nakajima Racing, prima dintre ele fiind o versiune colorată care conţine şi cele două maşini Honda HSV şi care are un şablon ce se întinde de-a lungul a 15 pagini A4 şi o variantă simplă în totalitate albă care are 14 pagini A4 în componeţă şi care de asemenea conţine şi o maşinuţă Honda HSV la fel complet albă. La fel ca şi la macheta de mai sus şi aici veţi găsi instrucţiunile de asamblare, precum şi un set de poze ajutătoare în timpul procesului de asamblare.

diorame epson nakajima racing circuit rotund

Tot aici veţi mai găsi o dioramă sub forma unei cutii în interiorul căreia se regăseşte o maşină Honda HSV 010 GT care aleagă cu viteză maximă pe circuitul de la Sepang. Această dioramă este de fapt un fel de poză tridimensională care are în prim-plan maşina de curse a echipei Epson Nakajima Racing din anul 2011, iar în fundal este frumosul Circuit Internaţional Sepang, pe care de altfel are loc şi o etapă din calendarul de Formula 1. În fişierul aferent acestei diorame Epson Nakajima Racing veţi găsi şablonul machetei care are 5 pagini în format A4, instrucţiunile de asamblare, precum şi poze ajutătoare în procesul de construcţie.

diorame epson nakajima racing cutie circuit

Cea de-a patra machetă care se regăseşte în acest pachet, la fel ca şi cea de mai sus este tot un fel de poză 3D, însă de data aceasta este a garajului de pe linia boxelor, în care mecanicii pregătesc maşinile de curse. Macheta este tot sub forma unei cutii în care stă parcată cuminte masşina de curse înainte de a se dezlănţui pe circuit, precum si diferite obiecte de care au nevoie mecanicii la pregătirea maşinii pentru cursă. Fişierul din care face parte această dioramă conţine template-ul care are 5 pagini în format A4 şi instrucţiunile de asamblare.

diorame epson nakajima racing cutie pit hsv

Ultima dioramă din acest pachet este o machetă compusă din 2 maşini Honda HSV 010 GT aliniate la linia de start, care se întrec într-o cursă de drag-racing. Fişierul are în componenţă două şabloane, unul colorat, iar unul complet alb, făcând astfel diferenţa între cele două linii ale pistei de drag, precum şi maşinile care se vor întrece. Templat-urile au în componenţă 4 pagini A4 fiecare. De asemenea tot în acest fişier veţi găsi şi instrucţiunile de asamblare precum şi poze ajutătoare procesului de construcţie.

diorame epson nakajima racing pista de drag hsv

Toate aceste diorame Epson Nakajima Racing le puteţi downloada apăsând butonul de mai jos.

buton download

 

Sursă: Epson.jp

Publicat in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.